Detalhes do Documento

Estudo da evolução de actividades enzimáticas durante a compostagem de resíduos provenientes de mercados horto-frutícolas

Autor(es): Queda, Ana Cristina Cunha cv logo 1 ; Vallini, Giovanni cv logo 2 ; Sousa, Raul Bruno de cv logo 3 ; Duarte, Elizabeth Almeida cv logo 4

Data: 2003

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.5/2281

Origem: Repositório da UTL

Assunto(s): vegetable residues; composting; enzymatic activities; biomass stabilization; phytotoxicity; residuos vegetais; compostagem; actividade enzimática; estabilização de biomassas; fitotoxicidade


Descrição
We studied the evolution of some enzymatic activities related to the C, N and P cycles during the composting of vegetable waste from the Lisbon municipal market. The evolution of several physical, physico-chemical, chemical, biological and microbiological parameters were also evaluated in order to relate them to the enzymatic activities studied.
Tipo de Documento Artigo
Idioma Português
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo