Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Português Contacts
  • Home
  • Advanced Search
  • Directory
  • Funding
  • Help
Subscribe RSS

Document details

Technological characterization of biomass obtained from the turmeric and annatto processing by using green technologies

Author(s): Meireles, Maria Angela de Almeida

Date: 2018

Origin: Oasisbr

Subject(s): PRODUTOS NOVOS


Document Type Journal article
Language English
facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
mendeley logo

Related documents

Comparative analysis of creative process methodologies for products development: a case study of ...

Kaminski, Paulo Carlos

more

Date: 2015

Nova tabela de composição de alimentos inclui vegetais e frutos regionais brasileiros [Depoimento...

Menezes, Elizabete Wenzel de

more

Date: 2020

  • Back to Homepage
  • Top

About RCAAP     Help
© All rights reserved.

 

Fundação para a Ciência e a Tecnologia - Fundação para a Computação Científica Nacional Universidade do Minho

Funders of RCAAP:

República Portuguesa · Ministério da Ciência, Tecnologia e Ensino Superior União Europeia - Programa FEDER