Detalhes do Documento

Effects of industrial cashew nut processing on anacardic acid content and allergen recognition by IgE.

Autor(es): MATTISON, C. P. ; CAVALCANTE, J. M. ; GALLÃO, M. I. ; BRITO, E. S. de

Data: 2018

Origem: Oasisbr

Assunto(s): Ácidos Anarcárdicos; Alérgeno alimentar; Processamento de comida; IgE; Allergy; Anacardic acids; Cashew; Food allergen; Caju; Alergia; Anacardium Occidentale; Food processing


Descrição

Made available in DSpace on 2018-05-23T00:36:51Z (GMT). No. of bitstreams: 1 ART18001.pdf: 790323 bytes, checksum: d43e57c68aa556b96975dca6e759ab56 (MD5) Previous issue date: 2018-03-21

Tipo de Documento Artigo científico
Idioma Inglês
facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
mendeley logo

Documentos Relacionados

Não existem documentos relacionados.