Universidade Federal Cear?. Faculdade de Medicina. Departamento de Cirurgia e Maternidade Escola Assis Chateaubriand. Fortaleza, CE, Brasil.; Universidade Federal Cear?. Faculdade de Medicina. Departamento de Cirurgia e Maternidade Escola Assis Chateaubriand. Fortaleza, CE, Brasil.; Universidade Federal Cear?. Faculdade de Medicina. Departamento de Patologia e Medicina Legal. Fortaleza, CE, Brasil.; Universidad...
Federal University of Cear?. School of Medicine. Department of Pathology and Legal Medicine. Fortaleza, CE, Brazil.; Federal University of Cear?. School of Medicine. Department of Pathology and Legal Medicine. Fortaleza, CE, Brazil.; Federal University of Cear?. School of Medicine. Department of Pathology and Legal Medicine. Fortaleza, CE, Brazil.; Cear? State University. Center for Health Sciences. Fortaleza,C...
CRUZ, Gizele Almada. Caracterização de queijo de coalho processado com culturas láticas endógenas e substituto de gordura. 2016. 63 f. Dissertação (Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos)-Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, 2016.; The lactic yeast and fat content of cheese contribute to its sensory characteristics. However, the consumption of food with low fat content hás been a tendency among cons...