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Nutritional levels of digestible threonine in brown-egg laying hens from 75 to ...

Agustini, Márcia Antonia Bartolomeu; Nunes, Ricardo Vianna; Vilela, Christiane Garcia; Takahashi, Sabrina Endo; Vilela, Valter Oshiro

Made available in DSpace on 2022-04-28T19:00:33Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2014-01-01; An experiment was conducted in the Department of Experimental Stations of the Universidade Tecnológica Federal do Parana - UTFPR campus Dois Vizinhos - PR, with the objective of determining the nutritional levels of threonine for laying hens aged 75 to 90 weeks. One hundred fifty laying Shaver Brown pul...

Date: 2022   |   Origin: Oasisbr

Níveis nutricionais de metionina+cistina digestível para poedeiras semipesadas

Polese, Clauber

Made available in DSpace on 2017-07-10T17:48:25Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Clauber_Polese.pdf: 813503 bytes, checksum: 9758d19e02cc0cc16f9b08a17526cdb1 (MD5) Previous issue date: 2011-06-13; Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior; With the objective of determining the requirement of digestible methionine+cystine for laying hens from 50 to 66 weeks of age and 75 to 90, two experiments were...

Date: 2017   |   Origin: Oasisbr

Níveis nutricionais de treonina digestível para poedeiras semipesadas de 75 a 9...

Agustini, Márcia Antonia Bartolomeu; Nunes, Ricardo Vianna; Vilela, Christiane Garcia; Takahashi, Sabrina Endo; Vilela, Valter Oshiro

Conduziu-se um experimento no Núcleo de Unidades de Ensino e Pesquisa da Universidade Tecnológica Federal do Paraná – UTFPR, Campus de Dois Vizinhos - PR, com o objetivo de determinar os níveis nutricionais de treonina digestível para poedeiras comerciais, no período de 75 a 90 semanas de idade. Foram utilizadas 150 poedeiras Shaver Brown semipesadas num delineamento inteiramente casualizado (DIC), submetidas à...

Date: 2014   |   Origin: Oasisbr

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