3 documents found, page 1 of 1

Sort by Issue Date

Production, characterization and foamability of α-lactalbumin/glycomacropeptide...

Diniz, Renata Silva; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Teixeira, Álvaro Vianna Novaes de Carvalho; Costa, Angélica Ribeiro da; Santos, Igor José Boggione

The study of protein interactions has generated great interest in the food industry. Therefore, research on new supramolecular structures shows promise. Supramolecular structures of the whey proteins α-lactalbumin and glycomacropeptide were produced under varying heat treatments (25 to 75 °C) and acidic conditions (pH 3.5to 6.5). Isothermal titration calorimetry experiments showed protein interactions and demon...

Date: 2018   |   Origin: Oasisbr

Equilibrio de fases em sistemas aquosos bifasicos : polimero/polimero e polimer...

Silva, Luiza Helena Meller da

Orientador: Antonio Jose de Almeida Meirelles; Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; Resumo: Neste trabalho foram determinados 15 diagramas de equilíbrio de fases líquido-líquido a 25°C divididos em três tipos de sistemas aquosos bifásicos: polietileno glicol (PEG)/maltodextrina (MD)/água, polipropileno glicol (PPG)/MD/água e PEG/fosfato de potássio/uréia/ág...

Date: 2000   |   Origin: Oasisbr

Equilibrio de fases em sistemas aquosos PEG/fosfato de potassio

Silva, Luiza Helena Meller da

Orientador: Antonio Jose de A. Meirelles; Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; Resumo: Tendo em vista a falta de dados experimentais na literatura, para sistemas aquosos bifásicos compostos' por um polímero e um sal e, com o intuito de fornecer um suporte maior ao estudo da partição de biomoléculas nestes sistemas, apresentamos neste trabalho dados de...

Date: 1994   |   Origin: Oasisbr

3 Results

Queried text

Refine Results

Author









Date




Document Type




Access rights


Resource


Subject